Дигитално мерење

Skaj Kart е опремена со најсовремен и софистициран софтвер за дигитално мерење на време по круг.

Рекордна брзина

Притисни на педалата за гас, стигни до правецот и почуствувај ги брзината и адреналинот.

Најдобри времиња

Извози ја патеката најдобро што можеш и запиши го во историјата твоето најдобро време.

Поставени рекорди

Официјални времиња поставени во Скај Карт. Дојди и сруши го рекордот!

Инфо за патеката

Визуелен приказ на патеката

Запознајте се со Скај Карт патеката, правците и свиоците преку визуелниот приказ и прикажаните слики. Со кликање на црвените маркери, можете да видите слики кои го прикажуваат точниот предел на патеката.

Патеката е опремена со најсовремен и софистициран софтвер за дигитално мерење на време по круг. Вашите извозени времиња ќе ги добиете на е-маил како и на официјалните страни на Skaj Kart и RaceFacer.

  • Должина на патеката – 700 м.
  • Број на свиоци – 12
  • Број на едносед картинзи – 55
  • Број на двосед картинзи – 5